Szerdán is legyen szerencsés napod! Játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 12. 20 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Pau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3500 méteres galopp gátversenyen mindössze tizenöt telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképezhető a befutási sorrendet illetőleg. Ráadásul ma nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Janika (4) – Daddy Banbou (5) – Buck’s Bankable (6) – Red Mix (9) – Starkhov (1)

Janika (4) legutóbb a nagy hendikep második részét könnyedén nyerte. Ezúttal nehezebb lesz a helyzete, hiszen most az első részben is magas súllyal kell helyt állnia. Ha alkalmazkodni tud a számára ismeretlen pályához, formáját tekintve bízhatunk eredményes szereplésében.

Daddy Banbou (5) szeptemberben nem tudott küzdelembe érni hasonló szinten, majd szüksége volt egy kis pihenőre. Azóta tudatosan erre a versenyre készítették, bízzunk benne, hogy nem fog csalódást okozni.

Buck’s Bankable (6) első hendikepjében kiválóan mutatkozott be. Ezúttal új pályát kell megismernie, emiatt azonban nem kell aggódnunk. Képességei alapján akár a győzelmet is megszerezheti.

Red Mix (9) számára ez a pálya biztosan feküdni fog, hiszen jobb kézre szívesen versenyez. Minden bizonnyal puha lesz a talaj, ami szintén növeli az esélyeit. Jó futást várhatunk tőle.

Starkhov (1) nagyon megbízható telivér, mindig lehet rá számítani. Legutóbb akadályon volt egy kis hibája, de így sem mozgott rosszul. Gáton szintén remek teljesítményre képes, ami alapján szerdán főszerep juthat neki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!