A vasárnapi pihenés már csak a Kincsem+ TUTI-val lehet jobb! Játssz ma is és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2017. 12. 17 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot + 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méter hosszú ügetőversenynek tizenhat rutinos versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, bármi elképzelhető a befutási sorrendnél. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Afghan Barbes (3) – Cash Gamble (8) – Une Serenade (12) – Tony Gio (10) – Vulcania de Godrel (7)

Afghan Barbes (3) remek formában van, de vasárnap nagyon kemény ellenfelekkel kell megküzdenie. Cash Gamble (8) és Une Serenade (12) lesznek a legfőbb riválisai, őket kell legyőznie ha első helyen akar végezni.

Cash Gamble (8) szép győzelmet aratott visszatérő versenyében. Jó esélyt képvisel, vasárnap ismét a győzelemért küzdhet.

Une Serenade (12) csodálatos győzelmet aratott december 7-én, fantasztikus formában van. Vasárnap nagyon erős mezőnyben kell helyt állnia, de a 2850 méteres táv jelentősen javítja az esélyeit.

Tony Gio (10) legutóbb csak Cash and Go-tól kapott ki. Ismét Matthie Abrivard fogja hajtani, ott a helye az első három között.

Vulcania de Godrel (7) nagyszerűen mozgott a GNT decemberi fináléjában. Kirobbanó formában van, amennyiben sikerül megfelelően beosztani az erejét, a győzelemért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://s1.lprs1.fr

Olvass tovább!