Szélsebes szombati száguldás, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t!

2017. 12. 16 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is maradunk Vincennes-ban. A 2100 méteres autostartos versenyben ma is maximális a mezőny létszáma, tizennyolc kiváló versenyló méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, mindenképpen megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: El Catwalk (5) – Blooma d’Héripré (12) – Shadow Gar (17) – Ultra de Vindecy (1) – Venkatesh (2)

El Catwalk (5) elképesztően megbízható, mindig kiadja magból a maximumot. Remekül alkalmazkodik minden versenyszituációhoz, a mezőny végéről is jól tud jönni, de nem okoz gondot neki az sem, ha a frontban kell menni. Szombaton mindenképpen számolni kell vele.

Blooma d’Héripré (12) egy hete végre elveszítette hosszú idő óta tartó nyeretlenségét. Kitűnő formában van, idén pedig már nem lesz számára megfelelő verseny, ezért is fut szombaton. Ha nem okoz gondot neki a rövidebb táv, bármire képes lehet.

Shadow Gar (17) három hónapos kihagyása ellenére remekül helyt állt a Prix de Bretagne-ban. A futás még inkább hozott rajta, melynek tükrében szombaton egyértelműen a döntőbe várható.

Ultra de Vindecy (1) nyereg alatt is kiváló teljesítményt nyújtott. A formája továbbra is kifogástalan, erre a távra pedig szombaton is tudhatja a topját. A hátsó lábain nem lesznek patkók, kedvező starthelyéről pedig a nyerő kombinációba várható.

Venkatesh (2) legutóbb nem volt az igazi, verseny után pedig kicsit le kellett állítani a tréningezését. Szombaton nagyon kedvezőek lesznek számára a feltételek, a táv és a starthely is mellette szól. Ha ismét a jobbik arcát mutatja, a győzelemért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://hevosurheilu.cdn.geniem.com

Olvass tovább!