Vége a hétnek, jöhet a lazítás? Van egy TUTI tippünk hozzá, játssz Kincsem+ játékot és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 12. 15 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen maximális létszámú mezőny, azaz tizennyolc versenyló áll starthoz, az erősebbek pedig 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen fogatókönyv elképzelhető a befutásnál. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Arius du Douet (18) – Artiste Vivanciere (6) – Viking Fromentro (14) – Amarilla de Rabut (17) – Avrik de Guez (15)

Arius du Douet (18) utolsó futása nem úgy sült el, ahogy kellett volna, de a ló mindent megtett ami tőle elvárható volt. Pénteken álomszerű feltételek mellett várja a futamot, remek esélyekkel áll starthoz.

Artiste Vivanciere (6) két hónap kihagyást követően remek győzelemmel tért vissza. Idomárja szerette volna elkerülni a vincennes-i futamokat az általában őrült gyors tempó miatt, de pénteken kitűnőek lesznek a feltételek, így jó futást várunk tőle.

Viking Fromentro (14) megérdemelt győzelmet aratott november 9-én. Azóta nem lépett pályára, mert nem volt számára megfelelő futam. Pénteken minden ideális lesz számára, a 25 méter hátrány ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

Amarilla de Rabut (17) legutóbb a győzelmet is megszerezhette volna, ha valamivel jobban sikerült a melegítése. Pénteken is kedvezőek lesznek számára a feltételek, megint az első öt közé várható.

Avrik de Guez (15) utolsó futása csalódás volt, nem jellemző rá, hogy ilyen gyakran hibázzon. Pénteken várásra hajtva beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!