Nem szereted a hétfőt? Dobd fel hát a napodat akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 12. 11 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4000 méteres galopp gátversenyen tizenhat telivér méri össze erejét. Izgalmas futam lesz, hiszen egy hosszútávú gátversenyen bármi megtörténhet, bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Kedvező lesz a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sun Zephir (7) – Deception Island (16) – Ulysse des Pictons (1) – Intrinseque (12) – Blues Wave (11)

Sun Zephir (7) rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. A felkészítése jól sikerült, tökéletes fizikai állapotban várja a hétfői megmérettetést. A duplázás miatt kapott büntetés némileg bonyolít a helyzetén, de így is a nyerő kombinációban a helye.

Deception Island (16) visszatérése óta folyamatosan jön előre, mostanra megtalálta legjobb formáját. Hétfőn egyértelműen dobogóra várható.

Ulysse des Pictons (1) legutóbb a nagy hendikepben második helyet szerzett. Az utóbbi hónapokban folyamatosan erre a versenyre készült és sikerült kirobbanó formába hozni. A magas súly miatt sem kell aggóni, bízhatunk eredményes szereplésében.

Intrinseque (12) szereti ezt a versenypályát, amit sokszor bizonyított is. Az elmúlt héten akadályon sikerült nyernie, de gáton is képes a magas teljesítményre. Akár duplázhat is.

Blues Wave (11) visszatérése fantasztikus volt, könnyű győzelmet aratott ugyanitt. Vélhetően másodjára további javulást fog hozni, ez pedig elég lehet ahhoz, hogy az első öt között végezzen.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!