Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap Szuper Jackpot nap a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj a TUTI-val ma akár 3 milliárd forintot!

2017. 12. 10 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a „4B” –s versenyek második állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín ismét Vincennes lesz. A 2850 méter hosszú fordulóstartos ügetőversenyen tizenhét kiváló versenyló méri össze gyorsaságát. A futam első három helyezettje automatikusan kvalifikál a január 28-i Prix d’Amerique-ra. Izgalmas verseny lesz, a jackpot nyeremény pedig nem kevesebb, mint 3 milliárd forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bold Eagle (17) – Valko Jenilat (9) – Carat Williams (5) – Lionel (13) – Bird Parker (16)

Bold Eagle (17) nem indult a november 17-i futamon, mert idomárjának a melegítés alkalmával nem tetszett a mozgása. Munkában alig kellett kihagynia, a felkészítése így is jól sikerült. Vasárnap címvédésre készül.

Valko Jenilat (9) szép győzelmet aratott a Prix de Bretagne-ban. Kőkemény ügető, aki a tréningek során még tovább javult, így ismét dobogóra várható.

Carat Williams (5) könnyedén győzött visszatérő versenyében, a tréningek során pedig tovább jött előre. Igazi teszt lesz neki a vasárnapi verseny, hiszen most először fogja idősebb lovakkal összemérni tudását. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Lionel (13) kihagyta a nyári nagy versenyeket, hogy rápihenhessen a vincennes-i téli meetingre. A ló jó formában van, zárómunkája alapján csalódás lenne, ha nem az első öt között végezne.

Bird Parker (16) jó teljesítményt nyújtott november 19-én, bár akkor nem sikerült kvalifikálni a Prix d’Amerique-re. Kipihente a verseny fáradalmait és újra topformában van. Amennyiben korrekt módon eljön a starttól, az első öt hely valamelyikén kell végeznie.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:10-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!