Izgalmas szombat délutáni programra vágysz? Akkor gyere ki a Kincsem Parkba, ahol szélsebes lovak és agarak, továbbá hatalmas nyeremények várnak!

Kincsem Park – 2017. 12. 09 – szombat – 14.00 – 18:25

Szombaton kilenc izgalmas ügetőversennyel és két fantasztikus agárfutammal vár a Kincsem Park. A futamokban fogadhatsz a számodra szimpatikus lovakra és agarakra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál, a futamot pedig élőben megnézheted a kivetítőn.
Ha megéheznél, Panoráma Éttermünk ínycsiklandó ételekkel valamint a büfé is széles kínálattal vár.

A napi főverseny a Palmyra Díj lesz 16:05-kor, kilenc résztvevővel a pályán. A Turf szerint Uzsorásnő (9) a legesélyesebb a győzelemre, de Urzulina (5) és Uránia RG (8) is közeli sansz.

A másik kiemelt verseny a Döme Lajos és Döme László Emlékverseny Hendikep lesz 17:05-kor, tizenkét résztvevővel a pályán. A szaklap szerint Machetta (9) állhat a dobogó legfelső fokára, de Swarovski (11) és Sóvirág (8) is küzdelembe érhetnek.

A jackpot nyeremények az. 5. és a 7. futamban kerülnek kifizetésre.

A nap nyerője Úrilány R. anyai testvére, White Lady. A hároméves kanca a negyedi futamban lép pályára, ahol a kvalifikációban mutatott teljesítménye alapján kiemelkedő esélyesnek számít. Amennyiben első versenyében hiba nélkül körbemegy, könnyű győzelemmel mutatkozhat be.

Olvass tovább!