A legjobb kezdés a péntek estéhez egy Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2017. 12. 08 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, ismét Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méterre kiírt fordulóstartos ügetőversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Clara Sautonne (16) – Carla (5) – Carla du Clos (10) – Caribbean Sea (15) – Calypso d’Alb (7)

Clara Sautonne (16) tavasszal megsérült, ennek tudható be, hogy május óta csak novemberben állt starthoz. A felkészítése jól sikerült, pénteken a győzelemért küzd.

Carla (5) két remek versenyt futott Reims-ben. Péntek este valamivel nehezebb feladat vár rá, de jó képességű ló, aki bizonyított már ezen a pályán. Számíthatunk eredményes szereplésére.

Carla du Clos (10) nagyon jól mozgott november 9-én Párizsban. Pénteken a vincennes-i kispályán kell helyt állnia de ez sem okozhat neki gondot. A negyedik-ötödik helyezésért küzdhet.

Caribbean Sea (15) jó teljesítményt nyújtott november 20-án Marseille-ben. A ló topon van és bár patkolva lép pályára pénteken, megfelelő taktikával ismét a főszereplők egyike lehet.

Calypso d’Alb (7) remekül teljesített november 9-én és péntek este is kitűnő feltételek mellett vág neki a Kincsem+ futamnak. Amennyiben zavartalan lesz versenye, pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!