Csütörtökön tovább ügetnek a lovak a milliókért! Játssz ma is a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 12. 07 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön is Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizennyolc kiváló versenyló méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Day Or Night In (11) – Quick Fix (1) – Totem d’Azur (3) – Vulcain de Vandel (7) – Une Serenade (4)

Day Or Night In (11) még nincs hozzászokva a fordulóstartos versenyekhez, ennek számlájára írható utolsó két, gyengébb formája. Csütörtökön ismét az autó szárnyai mögül vág neki a versenynek, a második sor ellenére is számítunk rá.

Quick Fix (1) remek futás után várja a csütörtöki Kincsem+ futamot. Hasonló taktikával lesz hajtva, mint november 20-án, ott a helye az első öt között.

Totem d’Azur (3) várásra hajtva az igazi, ezt többször bebizonyította már. Utolsó versenye nem vet ki belőle sokat, munkaformáival pedig kifejezetten elégedettek lehetünk. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Vulcain de Vandel (7) szép győzelmet aratott Bordeaux-ban. A táv fekszik neki, ráadásul Franck Nivard lesz a partnere, aki nagyon jól ismeri a lovat. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Une Serenade (4) remekül mozgott utolsó versenyében. Nem tartozik a gyors kezdők közé, ami egy ilyen versenyben hátrányt is jelenthet, ettől függetlenül jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!