Kikészítetted a cipődet az ablakba? A Kincsem+ játék Mikulása akár 300 millió forintot hozhat! Játssz ma is a TUTI-val!

2017. 12. 06 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán is maradunk Vincennes-ben. A 2700 méteres ügetőversenyen négyéves kancák csapnak össze, a mezőny csupán tizenöt indulót számlál. Ma roppant kedvező a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dastavia de Guez (4) – Daytona Dodville (10) – Darling d’Ardennes (5) – Divine Action (13) – Drapanie (11)

Dastavia de Guez (4) utolsó futása balul sült el, egy hibázó rivális akadályozta őt. Szerdán ideális feltételek mellett áll starthoz, az első öt közé várható.

Daytona Dodville (10) idei teljesítményével maximálisan elégedettek lehetünk. Szerdán hasonló feltételek mellett áll starthoz, mint november 27-én, így minden bizonnyal ismét a főszereplők közé tartozhat.

Darling d’Ardennes (5) párizsi debütálása jól sikerült. Jó képességű versenyló, akinek a hosszabb táv sem okozhat gondot. Amennyiben hiba nélkül eljön a start utáni első métereken, ismét a dobogón köthet ki.

Divine Action (13) utolsó futásai alkalmával már erre a versenyre készült. Jóval kedvezőbb feltételek mellett áll starthoz, mint november végén, így mindenképpen számolni kell vele.

Drapanie (11) eddig nem hozta a tőle elvárhatót, de mentségére szóljon, hogy kisebb sérüléssel bajlódott. A ló most már jól van, munkaformái alapján pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!