Kedden is vár a Kincsem+ TUTI! Játssz ma is és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 12. 05 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen tizennyolc hatéves mén és herélt kéri a játékosok figyelmét. Fordulóstartos futam lesz, mindannyian egy helyről indulnak majd. Izgalmas verseny lesz, ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Be Bop Haufor (18) – Stay Alert (15) – Michelangelo As (8) – Boss de Baudrairie (13) – Bolide du Guet (12)

Be Bop Haufor (18) legutóbb diszkvalifikálásra jutott, pedig hibával együtt is harmadik lett volna. Mostanra azonban visszatért topformája, így ezen a távon győzelmet várunk tőle.

Stay Alert (15) nemrég érkezett Svédországból, de sajnos első versenyében még hibázott. Ezt szeretné idomárja korrigálni, munkaformái alapján pedig akár egy első hellyel is megteheti ezt.

Michelangelo As (8) tökéletes fizikai állapotban érkezett meg Skandináviából. Odahaza magas kategóriájú versenyekben is tett le az asztalra, ugyan kétszer hibázott, de nagy pályán is képes lehet a győzelemre.

Boss de Baudrairie (13) az egyik referenciaversenyben a végső sikerért volt harcban. Nem ismeretlen számára ez a kategória, azonban nagy pályán rég láthattuk már.

Bolide du Guet (12) egy nagyon kemény ló, tréningjeiben pedig továbbra is topformát mutat. Szereti, ha várásra van hajtva, így vélhetően kedden is ezt a taktikát fogják nála alkalmazni. Győzött már nagypályán, ott a helye a végelszámolásnál.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!