Kezdd jól a borongós hétfőt! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 12. 04 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn ismét Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizennyolc hét- és nyolcéves versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas versenynek ígérkezik, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Alf de Melandre (4) – Angel Heart (1) – Azur des Caillons (8) – Axel Tilly (13) – As de Godisson (6)

Alf de Melandre (4) legutóbb sétálva győzött, nagyszerű formája miatt indítják újra. Ugyan a táv rövid, mégis várásra lesz hajtva, mert szívesebben megy másik ló mögött. Amennyiben zavartalan lesz versenye, duplázása is elképzelhető.

Angel Heart (1) közel négy év elteltével fog újra ezen a távon versenyezni. Emiatt azonban nem kell aggódni, starthelye is kedvező. Utolsó futása óta frissen lett tartva, patkolatlanul fog futni, bízhatunk eredményes szereplésében.

Azur des Caillons (8) fantasztikus finist mutatott be legutóbb. Ez a verseny számára tökéletes, a távval nem lehet gondja és kizárólag vele egykorú, illetve idősebb lovak lesznek az ellenfelei. Az első öt közé várható.

Axel Tilly (13) parádés formának örvend, ennek köszönhető, hogy ősszel új egyéni rekordot ügetett. Novemberben fiatal, tehetséges lovaktól kapott csak ki. Munkában tartja kirobbanó formáját, korábban pedig már nyert hasonló feltételek mellett ezen a pályán, így most is bármi elképzelehtő.

As de Godisson (6) erősebb társaságban is kitűnt és remek harmadik helyet szerzett. Nem túl gyors kezdő, de bízzunk benne, hogy a verseny második felében felzárkózik a frontba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!