Vasárnap jön a Grand National du Trot utolsó állomása! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2017. 12. 03 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap fináléjához érkezik a Grand National du Trot 2017-es körverseny sorozat, a helyszín Vincennes lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőverseny döntőjében tizennyolc kiváló versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Rendkívül izgalmas verseny lesz, mindenképpen megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bel Avis (8) – Baxter du Klau (7) – Cantin de l’Eclair (9) – Vulcania de Godrel (15) – Val Royal (18)

Bel Avis (8) számára ez a téli meeting legfontosabb versenye. A legutóbbi sikere óta munkában tovább javult, vasárnap dobogóra várható.

Baxter du Klau (7) szeptember 9-i győzelmét követően leeresztett. A visszatérése diszkréten sikerült, de Párizsban már javulást mutatott. Vasárnap remélhetőleg a helyezésekért fog küzdeni.

Cantin de l’Eclair (9) nagyszerű teljesítményt nyújtott november 25-én, viszont ilyen fiatal lónak nem tanácsos két héten belül kétszer patkolatlanul futni. Amennyiben sikerül elcsípnie egy helyezést, nagyon elégedettek lehetünk.

Vulcania de Godrel (15) remek formában van. Szándékosan nem futott a GNT november 22-i állomásán, mert erre a napra tartogatták erejét. Munkaformái kiválóak, bízhatunk eredményes szereplésében.

Val Royal (18) erre a versenyre készült. Topformában van, csakúgy, mint az október 21-i második helyezésekor volt. A 25 méter hátrány nem könnyít a helyzetén, de ennek ellenére beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!