Szombaton is tovább ügetünk a milliókért! Játssz ma is Kincsem+ játékot és legyen Tiéd akár 300 millió forint nyeremény!

2017. 12. 02 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális létszámmal, tizennyolcan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend elképzelhető. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Amour du Loup (12) – Abydos du Vivier (6) – Astral Viretaute (18) – Bonne Copine (17) – Boccaccio (15)

Amour du Loup (12) szép győzelmet aratott október 29-én. A ló topformában van, magabiztosan várja a szombati startot.

Abydos du Vivier (6) utolsó futása nem mérvadó, mert pakolva lépett pályára. A ló formában van, alaptávról indulva bízhatunk eredményes szereplésében.

Astral Viretaute (18) legutóbb akkor hibázott, mikor hajtója kihúzta a füldugóit. Szombatunk eredményes szereplését várjuk, esélyesként lép pályára.

Bonne Copine (17) utolsó futása nem az elvártaknak megfelelően sikerült, ezért új hajtóval áll majd starthoz. A 25 méter hátrány miatt fel van neki adva a lecke, de egy pénzdíjas helyezést mindenképpen elcsíphet.

Boccaccio (15) legutóbb nem hozta a tőle elvárhatót, de a mezőny is nagyon erős volt. Munkában nagyon jól dolgozik, szombaton jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyezésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn.turfomania.fr

Olvass tovább!