Szállj sulkyba szerdán és hajts rá a nyereményre! Játssz ma is a TUTI-val és legyen Tiéd akár 300 millió forint!

2017. 11. 29 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizennyolc négyéves versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Direct Way (15) – Rajesh Face (5) – Mindyourvalue W.F. (8) – Diego de Bomo (13) – Dream de Nilrem (16)

Direct Way (15) legutóbb nem azt hozta, ami tőle elvárható lett volna, ezért idomárja igyekezett kiküszöbölni a hibát. Szerdán jó futást várhatunk tőle, csalódás lenne, ha nem az első négy hely valamelyikén érne célba.

Rajesh Face (5) remek képességekkel megáldott ügető, de még nem mutatta meg valós tudását. A vincennes-i pálya nem okozhat neki gondot, bízhatunk eredményes szereplésében.

Mindyourvalue W.F. (8) szép győzelemmel indított Párizsban, pozitívum, hogy a verseny nem vett ki belőle sokat. A klasszikus szakágban is jó teljesítményt várunk tőle, szerdán számolni kell vele.

Diego de Bomo (13) remek teljesítményt nyújtott az idei esztendőben. Szerdán kisebb visszatérésre készül, de munkaformái alapján ott az helye az első öt között.

Dream de Nilrem (16) utolsó futása nem mérvadó. Ha nem akadályozzák, a győzelmet is megszerezhette volna. A tréningek során remek teljesítményt nyújt, amennyiben zavartalan lesz versenye, a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: www.equidia.fr

Olvass tovább!