Kancák keddi versenye a Kincsem+ TUTI-ban! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 11. 28 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1900 méteres galopp síkversenyen kizárólag hároméves kancák mérkőznek meg. A mezőny tizenhat indulót számlál, közülük öten Angliából érkeznek. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Vintage Folly (10) – Garance (13) – Diablesse (16) – Louversey (8) – Speed As (11)

Vintage Folly (10) debütálása óta egy kivétellel folyamatosan döntőbe került, annak a kivételnek is csak az volt az oka, hogy nem viselte jól az utazást. Kedden a szintetikus pályával sem lesz problémája, mindenképpen dobogóra várható.

Garance (13) formája valósággal lenyűgöző. Bebizonyította, hogy ebben a kategóriában is lehet rá számítani. Először fut szintetikus borításon, emiatt azonban nem kell aggódni, ha minden a tervek szerint alakul, ismét főszerep várható tőle.

Diablesse (16) a megbízhatóság abszolút mintaképe. Ezen a szinten is ki lett már próbálva és nem okozott neki gondot, hogy az élmezőnyben végezzen. A valamivel rövidebb táv mellette szólhat, döntős futására számíthatunk.

Louversey (8) fantasztikus lovakkal mérkőzött meg Toulouse-ban és sikerült is helyt állnia. Szereti a szintetikus felületet és a táv is megfelelő számára. Csalódott lennék, ha nem az első három hely valamelyikén végezne.

Speed As (11) nehezen tud ritmust váltani, ez az egyetlen hibája, ez viszont sokat számít. A puha talajon nem az igazi, szintetikuson ugyanakkor a legjobb formáját is megfuthatja.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!