Kellemes hétfőt kívánunk egy izgalmas versennyel és akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 11. 27 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen tizennyolc rutinos versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Athis Deladou (18) – Ange de Lune (6) – Agi de Crennes (1) – Agora du Goutier (9) – Vaat des Caillons (13)

Athis Deladou (18) bombaformában van, ráadásul utolsó győzelme óta erre a versenyre készült. Magabiztosan várja a startot, a győzelemért futhat.

Ange de Lune (6) pihenőjét követő harmadik versenyében már kifejezetten szimpatikusan mozgott. Patkó nélkül áll starthoz, a fizikai állapota kifogástalan, esélyes a győzelemre.

Agi de Crennes (1) legutóbb is nagyszerűen futott, de sajnos utólag diszkvalifikálták. Ha hétfőn minden jól alakul, az első öt közé várható.

Agora du Goutier (9) legutóbb csalódást okozott, küzdelembe kellett volna érnie, de sajnos hibázott. A tréningben nyújtott teljesítménye alapján a topon van, hajtója, Franck Nivard pedig tovább növeli esélyeit.

Vaat des Caillons (13) hajtója legutóbb a biztonságra törekedett, emiatt zsákutcába került, ezért lett csak ötödik. Októberben nagyon meggyőző volt, bár a balkezes pályák nem a kedvencei, idomárja szeretné kihasználni remek formáját a téli pihenője előtt. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.cavalog.com

Olvass tovább!