Szeretnél a vasárnapi ebéd mellé 300 + 300 millió forintot? Ehhez nem kell mást tenned, csak ma is Kincsem+ TUTI-t játszanod!

2017. 11. 26 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4400 méteres akadályversenyen tizenhét telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a végelszámolásnál. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diamond Charm (14) – Aragorn d’Alalia (12) – Cafertiti (6) – Saint Xavier (10) – Bandit d’Ainay (11)

Diamond Charm (14) számára jól sikerült az akadályon való bemutatkozás, ugyanis két Kincsem+ futamban is helyezést szerzett. Tavasz óta topformában van, a verseny legnagyobb esélyese.

Aragorn d’Alalia (12) ezen a pályán két akadályversenyt is fantasztikusan teljesített. Októberben hasonló versenyben ötödik helyen végzett, de akkor volt egy kisebb hibája. Amennyiben vasárnap minden a terv szerint alakul, a győzelemért küzdhet.

Cafertiti (6) egymást követő két alkalommal is győzni tudott, ráadásul utoljára idősebb lovak között. Most bonyolultabb lesz a feladata, de remek formája miatt ezúttal is bármire képes lehet.

Saint Xavier (10) három héttel ezelőtt vezető pozícióban bukott fel. Sikerült regenerálódnia és a mély talajt is szereti. Ha vasárnap mellé áll a szerencse, bízhatunk eredményes szereplésében.

Bandit d’Ainay (11) utolsó futásával maradéktalanul elégedettek lehetünk. Munkában nagyszerűen mozgott és felvette a versenyt Cafertiti (6)-vel is. Ez alapján vasárnap ismét a főszereplők közé tartozhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!