Szombaton se feledkezz meg a Kincsem+ TUTI-ról! Játssz ma is és nyerd meg a milliókat gyorsan és egyszerűen!

2017. 11. 25 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen maximális létszámmal, tizennyolcan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Afghan Barbes (8) – Avenir de Blay (9) – Apollon de Kacy (12) – Azaro d’Eva (4) – Totem d’Azur (17)

Afghan Barbes (8) könnyű győzelmet aratott november 6-án, négy tizedre megközelítve az abszolút rekordját. A táv nem okozhat neki gondot, a kondícióját figyelembe véve újabb jó teljesítményt várunk tőle.

Avenir de Blay (9) hosszabb kihagyást követően októberben tért vissza. Az eddigi versenyei és munkái alapján közelít a legjobbjához. Erre a futamra készült és bár Afghan Barbes (8) szinte verhetetlennek tűnik, bízhatunk eredményes szereplésében.

Apollon de Kacy (12) október elején futott legutóbb, de munkaformái alapján felkészülten várja a szombati futamot. Az új hajtó miatt sem kell aggódni, hiszen korábban már hét különböző személlyel is nyert.

Azaro d’Eva (4) hétfőn diszkvalifikálásra jutott, hiba volt mind a négy lábáról levenni a patkót. Szombaton a korábbi önmagát idézheti majd, pénzdíjas helyen végezhet.

Totem d’Azur (17) erősebb, mint valaha, ezt mutatja a belgiumi és a hollandiai eredménye is. A táv tökéletes számára, szombaton patkolatlanul ott a helye az első öt között.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!