Itt a péntek, indulhat a lazítás! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 11. 24 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, ismét Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Hatéves heréltek és mének csapnak össze a helyi kispályán, az ügetőverseny hossza 2850 méter, a mezőny tizenhat indulót számlál. Kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Boss de Baudrairie (10) – Ben de Torvic (11) – Be Cool d’Eb (8) – Binky (1) – Bel Auteur (16)

Boss de Baudrairie (10) november 3-án második helyen végzett. A pálya és a táv is kedvez neki, péntek este komolyan számolni kell vele.

Ben de Torvic (11) legutóbb megmutatta, hogy van helye egy ehhez hasonló párizsi mezőnyben. Frissen és felkészülten várja a pénteki összecsapást, újra a győzelemért csatázhat.

Be Cool d’Eb (8) erre a versenyre készült, de idomárja legutóbb kénytelen volt nyereg alatt is megfuttatni, mert nem talált számára más, ideális futamot. Pénteken tökéletes feltételek mellett áll starthoz, jó teljesítményt várunk tőle.

Binky (1) utolsó nagy hibája csalódás volt, amennyiben nem ugrik, pénzdíjas helyen ért volna célba. A ló topformában van, kimondottan jó esély a pénteki futamban.

Bel Auteur (16) utolsó futásai alkalmával térhátrányos versenyekben állt starthoz és patkolatlanul futott. Péntek este egy távról indul a mezőnnyel és hátsó patkók nélkül. A főszereplők közé tartozhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!