Csütörtökön is tovább ügetnek a lovak a milliókért! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t!

2017. 11. 23 – csütörtök –300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenyolc hétéves és idősebb versenyló kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Univaldi d’Aval (4) – Arius du Douet (16) – Vasco Flower (8) – Valea Mip (18) – Astral Viretaute (15)

Univaldi d’Aval (4)-t nem egyszerű menedzselni, mert kisebb egészségügyi problémák nehezíti pályafutását. A lavalai könnyű győzelem után ismét Jean-Michel Bazire lesz a partnere, munkaformái alapján jó esélyt képvisel.

Arius du Douet (16) remek formának örvend, csütörtökön pedig álomszerű feltételek mellett vághat neki a versenynek. Bízzunk benne, hogy hiba nélkül eljön a starttól és esélyeshez méltó teljesítményt nyújt.

Vasco Flower (8) számára tökéletesen alakult a november 2-i összecsapás. Remek végsebességének köszönhetjük, hogy előkelő második helyen ért célba. Ha csütörtökön minden jól alakul számára, bízhatunk az ismétlésben.

Valea Mip (18) november 2-i hibája érthetetlen volt. Ha nem ugrik, a legrosszabb esetben is második helyen végzett volna. A jobbkezes pályák jobban fekszenek neki, ennek ellenére csütörtökön a főszereplők közé tartozhat.

Astral Viretaute (15) november 2-án csak az ötödik helyen ért célba. Csütörtökön hasonló mezőnyben kell helyt állnia, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!