Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz ma is a TUTI-val és nyerd meg a milliókat gyorsan és egyszerűen!

2017. 11. 22 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot 13. állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Mauquenchy lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális létszám áll starthoz, az erősebbek pedig 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Classic Way (1) – Aero King (5) – Tiger Danover (10) – Bon Copain (7) – Violine Mourotaise (8)

Classic Way (1) legutóbb csak a tizenkettedik helyen ért célba, mert hajtója túl sokat kért tőle az elején és ez a befutóban megbosszulta magát. Szerdán jobb futást várunk tőle, az első ötben van a helye.

Aero King (5) szép győzelmet aratott november 2-án Párizsban. Szerdán remek feltételek mellett és patkolatlanul lép pályára, ráadásul itt már tavaly is győzött. Van esélye a duplázásra is.

Tiger Danover (10) óriásit futott Nantes-ben, munkában pedig azóta is kitűnően dolgozik. Szerdán is hasonló teljesítményt várhatunk tőle, ebben az erős mezőnyben is az első öt között érhet célba.

Bon Copain (7) túl erősen kezdett Belgiumban, melynek következtében a verseny végére elfáradt. Ezúttal óvatosabban fogják hajtani, pénzdíjas helyen végezhet.

Violine Mourotaise (8) legutóbb azért ugrott, mert belelépett az egyik előtte haladó fogat kocsijának a kerekébe. Jó formában van, többi már csak a hajtóján múlik. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!