Kedden is tovább száguldanak a lovak és ismét újabb lehetőséged lesz arra, hogy nyerj akár 300 millió forintot! Játssz a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 11. 21 – kedd –300 millió forint Jackpot

Kedden a varázslatos Chantilly-ből jelentezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Agua de Valencia (6) – Cry Baby (10) – Bella Bolide (12) – Wyck Hall (13) – Highest Rockeur (5)

Agua de Valencia (6) kétszer is bebizonyította, hogy ebben a kategóriában is képes főszerepet játszani. Szerencsésen jó startszámot kapott és ha verseny közben nem kerül nehéz szituációba, a győzelemért futhat.

Cry Baby (10) roppant megbízható telivér, de nem túl szerencsés. Korábban sikerrel járt már ezen a szinten, ráadásul tréningben kifogástalan állapotot mutatott. Ha minden rendben lesz, az élmezőnyben kell végeznie.

Bella Bolide (12) a referenciaversenyben nagyszerűen futott. Kissé aggasztó a külső starthely, de ha lovasa jó pozíciót fog vele, az első öt hely valamelyikére várható.

Wyck Hall (13) elképesztően megbízható és ősz végére is bombaformában maradt. Ha folytatódik ez a tendencia, kedden is a frontban végezhet.

Highest Rockeur (5) meggyőző sikerrel hangolt erre a futamra. Kedveli a szintetikus borítást, erre a távra pedig biztosan a maximumot fogja nyújtani. Jó futásra számíthatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!