Hétindító milliók! Kezdd a hetet Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 11. 20 – hétfő –300 millió forint Jackpot

Hétfőn is maradunk Vincennes-ban és maradunk az ügetőlovaknál. A 2700 méter hosszú versenyen tizennyolc versenyló kéri a fogadók figyelmét. Jó képességű lovak csapnak össze ma is, izgalmas versenynek ígérkezik. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Azaro d’Eva (7) – Bakchich (5) – Balbir (10) – Unero Montaval (15) – Bad Boy du Dollar (3)

Azaro d’Eva (7) hibáját követően ismét nagyszerű teljesítményt mutatott. Egészen szenzációs szezont fut, hétfőn pedig patkolatlanul lép pályára, így a magasabb kategória ellenére is jó futásra számítunk tőle.

Bakchich (5) egy héttel ezelőtt csak két gyorsabb lótól kapott ki. Tavaly télen hasonlóan rövid időn belül futott egyszer, akkor ez pozitívan alakult. Kedvező számára ez az összecsapás, az élmezőnybe várható.

Balbir (10) élete legjobb formájában van. Patkolatlanul fog starthoz állni, a hiányzó súlyt gumiharangokkal fogják majd kompenzálni. Munkái alapján elvárható, hogy ebben a mezőnyben minden eddiginél jobb teljesítményt nyújtson.

Unero Montaval (15) utoljára hibával futott, ez pedig végzetesnek bizonyult. Most többet kihagyott, ami jótékony hatással van rá. Hétfőn ismét megszokott hajtója van mögötte, bármire képes lehet.

Bad Boy du Dollar (3) remekül mozgott utolsó versenyében, ugyanis új egyéni rekordot ért el. Azóta nem volt számára megfelelő futam és ezúttal is meglehetősen erős ellenfelekkel kell megmérkőznie, de topformában van, így beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!