Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap Szuper Jackpot nap a Kincsem+ futamban? A nyeremény ma akár 3 milliárd forint! Ne maradj le róla!

2017. 11. 19 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam, ahol megkezdődik a felkészülés a 2018-as Prix d’ Amerique futamára. A „4B”-s futamok első állomása a Grand Prix de Bretagne, ahol a 2700 méteres versenyben a világ legjobb ügetőlovai vesznek részt. A mezőny ismét nagyon kedvező, hiszen csak tizenöten várják, hogy összemérjék erejüket. Nagyon izgalmas verseny lesz és csupán tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 3 milliárd forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bold Eagle (15) – Valko Jenilat (9) – Uza Josselyn (3) – Bird Parker (13) – Bélina Josselyn (10)

Bold Eagle (15) szeptember 9-i versenyét követően pihent egy keveset. Munkában szokásosan a jó formáját hozza, de még nem száz százalékos. Ettől függetlenül a győzelemért küzd.

Valko Jenilat (9) megérdemelte az újabb győzelmet, fantasztikus, amit egész évben mutat. Nagyon kemény ügető, vasárnap is a kedvenc taktikáját fogja hajtója alkalmazni, a frontban fog menni. Minden bizonnyal megszerezheti Bold Eagle (15) mögött az ezüstérmet.

Uza Josselyn (3) első olasz versenyében rögtön bizonyított és a legmagasabb szinten tudott győzni. Minden taktikához jól alkalmazkodik és a végsebessége is lenyűgöző. Az első három közé várható.

Bird Parker (13) európai túrája fantasztikus volt, négy versenyt is nyerni tudott. Azóta is topformában van, sőt, talán előrébb jár, mint a többiek. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Bélina Josselyn (10) tartalmas és eredményes futásait követően nyáron pihenőt kapott. Október közepén tért vissza, másodjára pedig sokkal erősebb lehet. Ha sikerült rendesen körbemennie, az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:05 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.letrot.com

 

Olvass tovább!