Hamarabb jön a hétvége, ha TUTI-t játszol! Csütörtökön is vedd meg Kincsem+ szelvényedet és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 11. 16 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Fontainebleau ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1200 méteres egyenes pályás síkversenyen tizenhatan várják a startot. Izgalmas, gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és már nyertél is! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dark Orbit (6) – Des Annees Folles (16) – Millfield (2) – Orangefield (13) – Laris (8)

Dark Orbit (6) minimális különbséggel maradt le a győzelemről október 26-án, korrigálva ezzel a chantilly-i gyengébb számát. Csütörtökön kedvező lesz számára a pálya, így újabb jó teljesítményt várhatunk tőle.

Des Annees Folles (16) nagyszerű teljesítményt nyújtott az október 26-i Kincsem+ futamban. A szezon végéhez közeledve még mindig jó formában van, megfelelő taktikával beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Millfield (2) idei szezonjával elégedettek lehetünk, utolsó futásától eltekintve eddig mindig kihozta magával a maximumot. Csütörtökön is bízhatunk eredményes szereplésében.

Orangefield (13) október 26-án csak a hatodik helyen végzett. A tréningek során jól dolgozik, munkaformái alapján komolyan számolni kell vele.

Laris (8) remek teljesítményt nyújtott Maisons-Laffitte-ben, ahol igen mély volt a futófelület. A puha és az esőtől áztatott pálya is kedvez neki és továbbra is jó formában van. Jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!