A kedd sem múlhat el Kincsem+ TUTI nélkül! Játssz ma is és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 11. 14 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Bordeaux ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny távja 2650 méter, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet a befutási sorrendet illetőleg. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Blue Pass (4) – Angelo Am (5) – Lover Face (7) – Azela des Pleignes (9) – Vertige de Chenu (10)

Blue Pass (4) újra topon van és ezt kihasználva megérdemelt győzelmet aratott legutóbb. Minden taktikához tökéletesen alkalmazkodik, képessége pedig megkérdőjelezhetetlen. Nehezen képzelhető el, hogy ne az első két hely valamelyikén végezzen.

Angelo Am (5) Párizsban nem futott szerencsés versenyt, korábban a vidéki pályákon mindig eredményes volt. Nagyon jól alkalmazkodik a jobbkezes pályákhoz, kedden a döntőbe várható.

Lover Face (7) nagyon hosszú kihagyás után szeptemberben tért vissza. Utolsó sikerét éppen ezen a pályán aratta, ez is és hajtója, Franck Nivard is mellette szól, így remek esélynek tűnik.

Azela des Pleignes (9) számára lett volna egy külön kancának kiírt ütközet, de kitűnő formája miatt idomárja inkább a keddi verseny mellett döntött. Szereti ezt a pályát és patkolatlanul fog futni, így az erős ellenfele ellenére is jó futásra számíthatunk tőle.

Vertige de Chenu (10) két jó versennyel a lábában érkezik a keddi megmérettetésre. Többször is bizonyított már ezen a pályán és bár több kiváló külföldi ló is lesz a mezőnyben, akár főszerepet is játszhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!