Ne szegje kedved a hétfő reggel! Játssz inkább Kincsem+ TUTI-t és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 11. 13 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenöt remek képességű versenyló méri össze gyorsaságát. Nagyon kedvező ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bakchich (2) – Cash Gamble (11) – Alfas da Vinci (13) – Une Serenade (10) – Orient Horse (9)

Bakchich (2) fantasztikus formában van, bármilyen taktikával képes a maximumot nyújtani. Legutóbb lenyűgöző volt az utolsó 300 méteren, hétfőn bár idősebb lovak ellen kell küzdenie, mégis további javulást várhatunk tőle.

Cash Gamble (11) az idei év első felében kivételes eredményeket ért el. Visszatérésre készül, de akár már elsőre a végső sikerért küzdhet.

Alfas da Vinci (13) nem tud egész évben topon lenni, ugyanakkor pár hónapon keresztül tartani tudja formáját. Most ebben a formában van, eredményes szereplésre számítunk tőle.

Une Serenade (10) utolsó futása után megfelelően regenerálódott. Kiváló formában van és bár a riválisok nagyon erősek és a győzelemre kevés esély van, dobogós helyért harcolhat.

Orient Horse (9) utolsó fellépése alkalmával ugyan lemaradt, de mégis nagyszerűen futott. Ebben a mezőnyben van esélye arra, hogy az első öt között végezzen.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://www.travronden.se

Olvass tovább!