A hét utolsó napján se maradj le a nyereményről! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és legyen Tiéd akár 300 + 300 millió forint!

2017. 11. 12– vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3900 méter hosszú gátversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. Ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Angel’s Share (3) – Darasso (4) – Daryasi (2) – Olympic Torch (5) – Janika (14)

Angel’s Share (3) legutóbb megérdemelt győzelmet aratott. Vasárnap az auteuil-i pálya sem okozhat neki gondot és pönalitás ellenére is jó futást várhatunk tőle.

Darasso (4) eddigi teljesítményét nem érheti szó, a compiegne-i Kincsem+ futamban elért második helyezése is nagy dicsőség. A ló remek formában van, vasárnap a főszereplők egyike lehet.

Daryasi (2) korrekt teljesítményt nyújtott Compiegne-ben, előtte pedig Auteuil-ban. Továbbra is tartja jó formáját, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Olympic Torch (5) jó eredményeket ért el ebben az osztályban. A kondíciója korrekt, mentálisan pedig nagyon erős. Vasárnap ott a helye az első öt között.

Janika (14) Compiegne-ben is jó teljesítményt nyújtott. Az október 3-i száma alapján most jobb teljesítményt várhatunk tőle, az esélyesek közé tartozik.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://s1.lprs1.fr

Olvass tovább!