Egy kis szombati száguldás és máris akár 300 millió forint lehet a Tiéd! Játssz és nyerj ma is a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 11. 11 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Toulouse ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér várja a startot. Kedvező a létszám ma is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Spirit’s Revench (4) – Octoking (5) – Chef de Troupe (6) – Pachadargent (9) – Stereo (3)

Spirit’s Revench (4) október 29-én futott volna a Kincsem+ futamban, de azt a versenyt törölték, így kerül a szombati megmérettetésbe. A 2100 méter kissé rövid számára, de jó formának örvend, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Octoking (5) egy hónapja nem lépett pályára, mivel nem volt számára megfelelő futam. Könnyen kezelhető telivér, frissen és felkészülten várja a startot. Jó futást várhatunk tőle.

Chef de Troupe (6) remek teljesítményt nyújtott utolsó versenyében, annak ellenére lett negyedik, hogy a mély pályát nem kedveli. Szombaton megfelelő lesz a futófelület, így az esélyesek közé soroljuk.

Pachadargent (9) lyoni futásával elégedettek lehetünk, a külső startbox ellenére is hatodik helyezést ért el. Szombaton jó eséllyel áll starthoz, pénzdíjas helyre várható.

Stereo (3) hendikepszáma 9 kg-al növekedett, köszönhetően a tavaly két egymást követő Kincsem+ győzelmének. Némi pihenőt követően októberben tért vissza, másodjára további javulást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://jourdegalop.com

Olvass tovább!