Ha péntek este, akkor Kincsem+ TUTI! Kezdd a hétvégét akár 300 millió forint nyereménnyel!

2017. 11. 10 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat hatéves versenyló méri össze erejét. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Boca Ecus (1) – Borcina de Viette (3) – Belle Katie (14) – Belle de Cerpi (13) – Bamba des Landes (15)

Boca Ecus (1) utolsó futása csalódás volt, ha nem hibázik, a győzelmet is megszerezhette volna. Remek formában van, pénteken ott a helye az első öt között.

Borcina de Viette (3) lavali sikerét követően kapott némi pihenőt, azóta pedig erre a versenyre készül. A ló jó formában van, a győzelemért küzdhet.

Belle Katie (14) több, mint hat hónapot hagyott ki októberi visszatérését megelőzően. A felhozó versenyeknek köszönhetően rengeteget javult a kondíciója. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Belle de Cerpi (13) augusztus óta topformában van, annak ellenére is, hogy kétszer is hibával futott. Pénteken jó futást várhatunk tőle.

Bamba des Landes (15) balszerencsés versenyt futott Lavalban, ahol előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely. Jó kondiban van, a feltételek pedig ideálisak, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!