Szeretnél ebédszünetben akár 300 millió forintot nyerni? Játssz a Kincsem+ TUTI-val! Legyen Tiéd már ma a nyeremény!

2017. 11. 09 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizennégyen állnak starthoz. Ma is nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Viking Fromentro (14) – All Feeling (10) – Balando (13) – Bob (3) – Uranium (9)

Viking Fromentro (14) idei eredményeivel nagyon elégedettek lehetünk, győzelme és helyezései is jelzik, hogy sérülése már a múlté. Remek formában van, amennyiben zavartalan lesz a versenye, a győzelemért küzdhet.

All Feeling (10) utolsó futása nem sikerült túl jól, a 25 méteres hátrány túl nagy kockázatot jelentett. A ló remek kondiban van, a csütörtöki Kincsem+ kiírása pedig tökéletes a számára. A főszereplők egyike lehet.

Balando (13)-t hiba volna az enghieni versenyén elbírálni, ezt bizonyítja a november 5-én elért második helyezése is. Ugyan nem pihent túl sokat, de emiatt nem kell aggódnunk. Patkolatlanul az első öt között a helye.

Bob (3) utolsó futása balul sült el, de munkaformái kiválóak. A ló topon van, a feltételek pedig tökéletesek számára, csütörtökön pénzdíjas helyre várjuk.

Uranium (9) mindkét szakágban képes a jó eredményre, ezt bizonyítja, hogy legutóbb ügetőlovaglásban harmadik helyezést ért el. Nincs száz százalékos állapotban, de munkaformái alapján beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!