Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 11. 08 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Nantes ad otthont a Kincsem+ futamnak, amely a Grand National du Trot következő állomása. A 3000 méteres alaptávú ügetőversenynek tizennyolc versenyló vág neki, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Classic Way (5) – Vulcania de Godrel (13) – Barrio Josselyn (8) – Cathy a Quira (2) – Clarck Sotho (3)

Classic Way (5) nem igazán kedveli a jobbkezes pályákat, ennek ellenére megnyerte a GNT október 18-i állomását. Szerdán ideális feltételek mellett várja a startot, van esélye a duplázásra is.

Vulcania de Godrel (13) utolsó futásával maximálisan elégedettek lehetünk, hiszen 25 méter térhátrány ellenére is második lett. Kirobbanó formában van, még pihenőre sem volt szüksége. Szerdán Franck Nivard-dal a sulkyban komolyan számolni kell vele.

Barrio Josselyn (8) magasabb fokozatra kapcsolt munkában. Álomszerű feltételek mellett áll starthoz és patkolatlanul, ezért ott a helye az első öt között.

Cathy a Quira (2) nagyszerűen mozgott október 27-én Párizsban. Szerdán a nantes-i pálya is kedvez neki és hajtójával is jó párost alkotnak. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Clarck Sotho (3) szerdán patkolva lép pályára, de legutóbbi második helyezése is bizonyítja, hogy ebben a felállásban is versenyképes. Várásra fogják hajtani, komolyan számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!