Ha kedd, akkor is Kincsem+ TUTI! A nyeremény ma is akár 300 millió forint, játssz és nyerj a hét minden napján!

2017. 11. 07 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2500 méter hosszú galopp síkversenyen csak kancák állnak starthoz, a mezőny tizenhat indulót számlál. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zouk (14) – Bubble Rani (5) – Bhageerathi (3) – Paul’s Saga (7) – Fortune de Mer (15)

Zouk (14) egy késői telivér, aki az őszi hónapokban rengeteget fejlődött. Kedden idősebb lovakkal is meg kell majd mérkőznie, de csak kancák állnak majd majd starthoz. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Bubble Rani (5) remek teljesítményt nyújtott október 10-án Saint-Cloudban. A puha pálya is ideális számára, újabb jó futást várhatunk tőle.

Bhageerathi (3) nagyszerű teljesítményt nyújtott október 10-én. Van helye ebben az osztályban és a súly miatt sem kell aggódni, mert nagy termetű és erős kanca. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Paul’s Saga (7) utolsó futásával összességében elégedettek lehetünk. Jobb formában van, mint az utolsó futását megelőzően, kedden mindenképpen számolni kell vele.

Fortune de Mer (15) nagyszerűen mozgott Craon-ban, amikor előkelő második lett a Kincsem+ futamban. Igazi kemény kanca, kedden is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!