Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap Extra Jackpot nap van a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma akár 1,5 milliárd forintot!

2017. 11. 05 – vasárnap – 1,5 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú gátversenyen tizennyolc tapasztalt versenyló méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, hiszen egy hosszútávú gátversenyen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma különösen megéri TUTI-t játszani, hiszen a nyeremény akár 1,5 milliárd forint lehet!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Boston Paris (6) – Song And Whisper (2) – Silver Axe (1) – Mukonzi Has (16) – Khefyn (4)

Boston Paris (6) remek teljesítményt nyújtott október közepén, idősebb lovak ellen. A munkaformái kiválóak, jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Song And Whisper (2) legutóbb akadályversenyen futott, második helyezést ért el. Vasárnap ismét gáton fog futni, ami jobban fekszik neki, magas súlyával is esélyesként lép pályára.

Silver Axe (1) két jó futás után várja a vasárnapi Kincsem+ futamot, az utolsó versenye pedig nem vett ki sokat belőle. Amennyiben nem lesz mély a pálya, tovább folytathatja remek sorozatát.

Mukonzi Has (16) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk. Jól ismeri ezt a pályát és a puha futófelület is fekszik neki, csupán az okozhat némi gondot, hogy a hendikep első részében kell starthoz állnia.

Khefyn (4) csak két ugróversenyben szerepelt eddig, de meglepően jól teljesített mindkét alkalommal. A szeptember 23-i könnyű győzelmét követően munkában tovább jött előre, de nem szabad elfelejtenünk, hogy vasárnap jóval rutinosabb lovak között kell majd helytállnia.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!