Szombaton rendkívül kis mezőnnyel indul a Kincsem+ futam! Így még nagyobb az esélyed akár 300 millió forintot nyerni!

2017. 11. 04 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4400 méter hosszú akadályversenyen rendkívül kis mezőny gyűlt össze, csupán tizenhárom telivér vág neki a megmérettetésnek. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. Ráadásul csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Los Banderos (5) – Baby Boy (6) – Diamond Charm (10) – Vol de Brion (2) – Al Roc (11)

Los Banderos (5) komoly javulást mutatott október 14-én. Szombaton további fejlődést várunk tőle, ha puha lesz a talaj, mindenképpen a főszereplők egyike lehet.

Baby Boy (6) meghozta azt a javulást, ami a szeptember 16-i szereplését követően tőle elvárható volt. Ha valamivel gyorsabb lett volna a tempó, előrébb is végezhetett volna a negyedik helynél. Munkában jól dolgozik, esélyes a győzelemre.

Diamond Charm (10) egy síkversenyt követően nagyon jól mozgott október 8-án Auteuil-ben. Rendkívül kedvező feltételekkel áll starthoz a szombati Kincsem+ futamban, a győzelme se jelentene meglepetést.

Vol de Brion (2) visszatérése kicsit elhúzódott, de összességében elégedettek lehetünk október 22-i futásával. Szombaton ausztrál szemellenző segíti majd, a 70kg ellenére is bízhatunk jó futásában.

Al Roc (11) nagyszerű teljesítményt nyújtott október 14-én. Igazán könnyen kezelhető telivér, a felkészítése is jól sikerült, így mindenképpen számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!