Mivel kezdődik a tökéletes péntek esti buli? Természetesen a Kincsem+ TUTI-val! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 11. 03 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres ügetőversenyen ma is harcedzett, hét- és nyolcéves lovak mérik össze erejüket. Ma is izgalmas futamnak ígérkezik, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Valfleury (14) – Aguero de Joudes (3) – Vocean du Jaar (7) – Varcoroso (11) – Aura Normande (8)

Valfleury (14) rengeteget fejlődött az elmúlt hetekben, amit az október 13-i Kincsem+ futamban elért győzelme is bizonyít. Pénteken a második sorból vág neki a versenynek, ennek ellenére döntős futást várunk tőle.

Aguero de Joudes (3) szép győzelmet aratott szeptember elején. Két hónapja nem lépett pályára, de folyamatos tréningben van. Jó formának örvend, pénteken az élmezőnybe várható.

Vocean du Jaar (7) nem tartozik a gyors lovak közé, de keménysége átlag feletti. Maga mögött hagyta korábbi egészségügyi problémáit, remek formában van. Várásra hajtva a főszereplők egyike lehet.

Varcoroso (11) a nyári hónapokban Cagnes-sur-Merben és kisebb vidéki pályákon versenyzett. Utolsó eredménye nem mérvadó, mert patkolva futott. Pénteken a második soros startpozíció nehezíti a feladatát, de patkolatlanul így is esélyes a győzelemre.

Aura Normande (8) jó teljesítményt nyújtott október 21-én. A kondíciója remek és patkolatlanul lép majd pályára, így komolyan számolni kell majd vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!