Csütörtökön is tovább száguldanak a lovak! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2017. 11. 02 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen rutinos, hétéves és idősebb versenylovak állnak starthoz. Izgalmas verseny lesz, mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aufor de Mire (17) – Arius du Douet (6) – Avrik de Guez (11) – Arthuro Boy (18) – Astral Viretaute (8)

Aufor de Mire (17) szeptember 6-i fellépését követően fáradtnak tűnt, így kapott némi pihenőt. A visszatérése jól sikerült, csütörtökön a győzelem reményében lép pályára.

Arius du Douet (6) rendkívül idegesen viselkedett október 21-én, majd nemsokkal a start után el is ugrotta magát. A ló remek formának örvend, amennyiben hiba nélkül sikerül a rajt, akár nyerhet is.

Avrik de Guez (11) jó teljesítményt nyújtott Feurs-ben, negyedik helyezésével elégedettek lehetünk. Munkában javulást mutat és a feltételek is ideálisak számára. Hajtója, Jean-Michel Bazire is jelentősen javít az esélyein.

Arthuro Boy (18) korábbi sérülése immáron a múlté. A lavali visszatérésével elégedettek lehetünk, abban a mezőnyben igen jó eredmény a hatodik helyezés. Munkában javulást hozott, bízhatunk eredményes szereplésében.

Astral Viretaute (8) június óta remek formában van, ezt tükrözik az eredményei is. Csütörtökön várásra fogják hajtani, remek hajrájának köszönhetően pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!