Sárga levelek, hűvös napok, itt a november! Köszöntsd az ősz utolsó hónapját egy Kincsem+ játékkal! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 11. 01 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Szerdán 15:15-kor, Maisons-Laffitte-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2200 méter hosszú galopp síkvesrenyen tizenhat telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező ma is a mezőny létszáma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Voiscreville (4) – Marathon Man (6) – Azuro (8) – Lady Sidney (7) – Sarendam (2)

Voiscreville (4) remek teljesítményt nyújtott Fontainebleau-ben, de az 1600 méter rövidnek bizonyult számára. A ló jó formában van, versenyképes ebben az osztályban és a puha futófelület sem okozhat számára gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Marathon Man (6) hamar bebizonyította, hogy versenyképes ebben a hendikep osztályban. Legutóbb előrébb is végezhetett volna mint az ötödik hely, ha egy kicsit szerencsésebb. A puha pálya nem okozhat neki gondot és a startbox száma is jó. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Azuro (8) könnyű győzelmet aratott Chantilly-ban. A szintetikus pályát követően most puha gyepen kell helyt állnia, de lovasa átsegíti majd a nehézségeken. Jó futást várunk tőle.

Lady Sidney (7) utolsó futása nem úgy sikerült, ahogy az várható lett volna, de egy pénzdíjas helyet így is sikerült elcsípnie. A 2200 méteres táv miatt nem kell aggódni, remélhetőleg ezúttal kijön neki a lépés.

Sarendam (2) utolsó versenye azt bizonyítja, hogy kissé magasan áll a hendikep skálán. Jó futást várunk tőle szerdán, de az igazat megvallva a győzelemre nincs sok esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!