Október utolsó napján se feledkezz meg a Kincsem+ TUTI-ról! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 10. 31 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Chantilly-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méteres galopp síkversenyen kizárólag kancák csapnak össze, a mezőny tizenhat indulót számlál. Ma is kedvező a létszám, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Law Diva (11) – Beama (1) – Just Win (8) – Hawwa (6) – Kayenne (3)

Law Diva (11) kondíciója kifogástalan, ráadásul folyamatosan fejlődésben van. Ugyan kissé rutintalan még, de legutóbb megmutatta, hogy ezen a szinten is van helye. Megvan a képesség benne, hogy győzzön.

Beama (1) remek versenyt futott legutóbb, azóta pedig erre a versenyre készítették. Pozitív számára, hogy kizárólag kancákkal kell megküzdenie. A hosszútáv miatt sem kell aggódni, formája alapján könnyen áthidalhatja ezt a problémát.

Just Win (8) a megbízhatóság abszolút mintaképe, de hiába végez rendre az élmezőnyben, a győzelem elkerülte. Kedden minden esély megvan arra, hogy ez megváltozzon és nyerjen.

Hawwa (6) az egész szezonban kitűnően teljesít. Volt egy-két gyengébb futása, de ennek mindig megvolt az oka. Kedden csak kancákkal kell megmérkőznie, akár a győzelmet is megszerezheti.

Kayenne (3) győzelme óta is remek formában maradt. Hasonló súlyviszonyok mellett tudott nyerni, mindezek tükrében ismét bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!