Játssz a hét utolsó napján is Kincsem+ TUTI-t! Legyen Tiéd ma akár 300 + 300 millió forint!

2017. 10. 29 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze gyorsaságát. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: More Than This (8) – Spirit’s Revench (3) – Dark Desire (16) – Max la Fripouille (12) – Chef de Troupe (6)

More Than This (8) igazi specialistája ennek a hendikep osztálynak és a saint-cloud-i pályát is kifejezetten kedveli. Remek formában van, ha zavartalan lesz a versenye, a győzelemért futhat.

Spirit’s Revench (3) jó futások után várja a vasárnapi Kincsem+ futamot. Minden bizonnyal ebben az osztályban is versenyképes lesz és az 59kg ellenére is újabb jó teljesítményt várhatunk tőle.

Dark Desire (16) jó versenyeket futott ezen a pályán, a szeptember 18-i szereplése is bizonyítja, hogy a 2400 méter ideális számára. Vasárnap kis súlyával az élmezőnybe várható.

Max la Fripouille (12) sokat javult a visszatérő versenyéhez mérten, a kondíciója kifejezetten kielégítő. Megbízható telivér, vasárnap is remek teljesítményt várhatunk tőle.

Chef de Troupe (6) remekül mozgott a szeptember 18-i Kincsem+ futamban, melynek eredményeként a negyedik helyen ért célba. Vasárnap valamivel erősebb mezőnyben áll starthoz, ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!