3800, 16, 300? Ez a szombati Kincsem+ futam számokban! Játssz ma is a TUTI-val és legyen Tiéd a milliós nyeremény!

2017. 10. 28 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3800 méter hosszú gátversenyen tizenhat négyéves telivér csap össze. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, bármi megtörténhet, bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Ráadásul kedvező ma a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Janika (13) – Inawen (11) – Angel’s Share (9) – Daryasi (1) – Olympic Torch (4)

Janika (13) nagyon jól mozgott az október 3-i Kincsem+ futamban, emiatt most 1,5 kg-al magasabban áll a hendikep skálán. Ez lesz az utolsó gátversenye, szombaton akár a győzelmet is megszerezheti.

Inawen (11) felkészítése nem volt zavartalan, szerencsére most már minden rendben van vele. Érdemes őt utolsó formája alapján elbírálni, szombaton is jó esélyt képvisel.

Angel’s Share (9) istállója egyik nagyra becsült kancája, aki előtt szép jövő áll. Kissé későn kezdi meg az őszi szezont, de a felkészítése jól sikerült. A mezőny megfelel a képességeinek és a pályát is jól ismeri. Esélyesként várja a szombati futamot.

Daryasi (1) utolsó futása azt mutatja, hogy nem tud labdába rúgni évjárata jobb lovai között, ezért szombaton újra hendikepben áll starthoz, ahol október elején már bizonyított. A ló formában van, a topsúly és a pálya sem jelenthet neki gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Olympic Torch (4) jó formának örvend. A puha pálya nem igazán fekszik neki, mégis bízunk benne, hogy hozza a tőle megszokott magas átlagot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!