Az esti buli előtt még van időd egy Kincsem+ TUTI-ra! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017.10.27 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Mons-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2300 méteres ügetőversennyel véget ér a Tour Européen du Trotteur Francais körverseny sorozat. A startnál tizenhat versenyló várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bird Parker (3) – Anna Mix (7) – Swedishman (6) – Billi de Montfort (13) – Beau Gamin (8)

Bird Parker (3) rendkívül jól alkalmazkodik az új körülményekhez, ennek köszönhető, hogy ilyen jól szerepelt a TETF korábbi állomásain. Startszáma tökéletes, hajtója pedig tökéletesen ismeri ezt a pályát, így minden adott az eredményes szerepléshez.

Anna Mix (7) nagyszerű teljesítményt nyújtott október közepén, amikor másodikként ért célba. A kanca formában van, Bird Parker (3) lesz a legfőbb ellenfele.

Swedishman (6) Gelsenkirchenben is jó versenyt futott. Pénteken Anna Mix (7) és Bird Parker (3) csatája mögött beleszólhat a dobogó legalsó fokáért vívott küzdelembe.

Billi de Montfort (13) néhány hét kihagyásra kényszerült a cagnes-sur-mer-i sprintversenyt követően. Ennek tudható be, hogy október közepén nem sikerült megszereznie a második helyezést. Pénteken a második soros startpozíció ellenére is az első három között van a helye.

Beau Gamin (8) legutóbb diszkvalifikálásra jutott, ha nem dobják ki, negyedik helyen végzett volna. A külső startpozíció miatt nehezebb feladat vár rá, de ennek ellenére is odaérhet a negyedik helyre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn.turfomania.fr

Olvass tovább!