Egy rövid verseny és kis mezőny? Ez a csütörtöki Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 10. 26 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Maisons-Laffitte-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1200 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Gyors verseny lesz, ráadásul ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Millfield (1) – Naab (11) – Ross Castle (7) – Orangefield (14) – Lehaim (6)

Millfield (1) csodálatos teljesítményt nyújtott eddig a 2017-es esztendőben. Legutóbbi második helyezése is azt mutatja, hogy tartja jó formáját. Csütörtökön ismét topsúllyal áll majd starthoz, de továbbra is versenyképes ebben az osztályban.

Naab (11) nem tartozik az egyszerű lovaglások közé, de legutóbbi második helyezése is azt bizonyítja, hogy képességnek nincs híján. A várható puha talaj nem okozhat neki gondot, újabb jó futást várhatunk tőle.

Ross Castle (7) előkelő harmadik lett az október 7-i referencia versenyben. A ló továbbra is jó formának örvend, így ezúttal jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Orangefield (14) remek formában van, ez bizonyítja, hogy elmúlt futásai alkalmával mindig ott volt a tűzközelben. A reggeli tréningeken kitűnően dolgozik, csütörtökön megint az élmezőnybe várható.

Lehaim (6) legutóbb kissé csalódás volt, hogy csak a hatodik helyen ért célba. Ezúttal más taktikával fogják lovagolni és a szemellenző is sokat segíthet neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!