Szerdán is szerencséd lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 10. 25 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizennyolcan mérik össze erejüket. Izgalmas verseny lesz, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Arvios (6) – Donuts Reyor (5) – Sky Ship (7) – Iron Spirit (2) – Gaetano Donizetti (3)

Arvios (6) remekül mozgott Chantilly-ben, ezért is kár, hogy lecsúszott a győzelemről. A ló tartja a formáját és a puha futófelület is kedvez neki. Szerdán esélyesként lép pályára.

Donuts Reyor (5) utolsó futásakor nem volt teljesen egészséges, ennek tudható be, hogy csak a negyedik helyen ért célba. Mostanra teljesen rendben van és a puha pálya is növeli az esélyeit.

Sky Ship (7) a szintetikus pályán mozog igazán otthonosan, de a puha gyepen is megállja majd a helyét. Ideális feltételek mellett áll starthoz, mindenképpen számolni kell vele.

Iron Spirit (2) utolsó futása csalódás volt. Szerdán sokkal jobb teljesítményt várunk tőle, a várhatóan puha futófelület is kifejezetten kedvez majd a lónak.

Gaetano Donizetti (3) szép győzelmet aratott szeptember 13-án. A helyzete most nehezebb, hiszen magasabbra került a hendikep skálán, de a puha pálya miatt bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!