Kezdd a rövid hét első munkanapját akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj ma is a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 10. 24 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú gátversenyen tizenhét telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, hiszen egy hosszútávú gátversenyen bármi elképzelhető, bármilyen forgatókönyv lehetséges a befutási sorrendet illetőleg. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dakota de Beaufai (7) – Panis Moon (3) – Ci Blue (1) – Le Patriote (2) – Dinette de Ballon (15)

Dakota de Beaufai (7) általában kiadja magából a maximumot, amikor pedig nem, azt nem ok nélkül teszi. Kedden sok fog múlni azon, hogyan alakul majd versenye, de bízhatunk eredményes szereplésében.

Panis Moon (3) visszatérése jól sikerült, azóta munkában további javulást mutat. Szereti a puhább talajt, jól jönne, ha érkezne némi csapadék. Ott a helye a végelszámolásnál.

Ci Blue (1) szeptember végén magabiztosan győzött. A programjába jól illik ez a futam, az egyik téli nagy hendikepre készül. Lovasa tökélesen ismeri a lovat, így a magas súly ellenére is újra eredményes lehet.

Le Patriote (2) kisebb egészségügyi gondokkal küzdött utolsó, májusi fellépése óta. A felkészítése sikeres volt, már elsőre korrekt formával jelentkezhet.

Dinette de Ballon (15) szerencsétlen versenyt futott Angers-ben, miután egy versenytársa akadályozta. Ennek ellenére második helyen végzett. Ismeri ezt a pályát, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!