Mit lehet ilyen esős, szeles, hideg időben csinálni? Filmet nézni, könyvet olvasni és persze Kincsem+ TUTI-t játszani! Dobd fel a napod és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2017. 10. 23 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenynek tizennyolcan vágnak neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend elképzelhető. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Balfour (5) – Bob (10) – Balando (16) – Viking Fromentro (13) – Vivien Péo (15)

Balfour (5) kitűnő kondíciónak örvend, a legjobbkor került Franciaországba. Nyáron kétszer volt problémája a starttal, de mostanra ezt kiküszöbölte. Eredményes futást várunk tőle.

Bob (10) némi kihagyást követően még nem teljesen száz százalékos. Patkolatlanul fog starthoz állni, ez növeli az esélyeit. Még nem tudja a tavaszi formáit, de mellette szól a hosszú egyenes.

Balando (16) visszatérése utáni második versenyén már jobban mozgott, hibával is harmadik lett. Tréningben is folyamatos javulást mutat, hétfőn döntős esélyt képvisel.

Viking Fromentro (13) nyári teljesítménye lenyűgöző volt. Augusztusban ezen a pályán is nagyszerű formát igazolt. Soha nem könnyű térhátránnyal nekivágni egy ilyen versenynek, ettől függetlenül képes lehet akár a végső sikerre is.

Vivien Péo (15) hasonló társaságban tűnt ki egy héttel ezelőtt. Megszokott hajtója fogja hajtani, a térhátrány ellenére is újra az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!