A borongós vasárnap se szegje kedvedet, hiszen a Kincsem+ TUTI-val ma akár 300 + 300 millió forintot nyerhetsz!

2017. 10. 22 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3100 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Egy hosszútávú verseny mindig nagyon izgalmas, ráadásul ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Haya Kan (5) – Phedre (7) – Dark Desire (11) – Attentionadventure (12) – Nardo (4)

Haya Kan (5) remekül mozgott a visszatérő versenyében, amikor Nardo (4) mögött második helyen ért célba. A várható csapadék növeli esélyeit, jó futásra számíthatunk tőle.

Phedre (7) utolsó két futása önmagáért beszél, craon-i harmadik helyezése különösen nagy szó. A mély pálya nem okozhat neki gondot, vasárnap újabb jó teljesítményét várjuk.

Dark Desire (11) keveset futott az idei esztendőben, viszont eredményei alapján komolyan számolni kell vele. Esélyeit növeli, hogy a puha és a mély pálya is fekszik neki.

Attentionadventure (12) teljesítményével nagyon elégedettek lehetünk, bár kissé magas a beállítása. A várható csapadék is növeli az esélyeit és ha hasonló formával rukkol elő, mint legutóbb, bízhatunk eredményes szereplésében.

Nardo (4) szép győzelmet aratott a craon-i Kincsem+ futamban, ennek eredményeképpen most valamivel nehezebb feladat elé néz. Kedveli ezt a pályát, vasárnap is döntős futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 -kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!