Szombaton is tovább ügetnek a lovak a nyereményért! Játssz ma is a TUTI-val és legyen Tiéd ma is akár 300 millió forint!

2017. 10. 21 – szombat– 300 millió forint Jackpot

Szombaton Caen ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4400 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennyolcan mérik össze gyorsaságukat, de az erősebbek 25 illetve 50 méter térhátránnyal indulnak majd. Egy hosszútávú térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen forgatókönyve elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cantin de l’Eclair (5) – Traders (10) – Val Royal (16) – Uniflosa Bella (15) – Alienor de Godrel (14)

Cantin de l’Eclair (5) majdnem két hónapot hagyott ki a szeptember 27-i versenye előtt, mégis győzni tudott. Az elmúlt hetekben sikerült kipihennie a futam fáradalmait, majd ismét sikerült formába hozni. A távtól nem kell tartani, csupán Traders (10) okozhat némi problémát.

Traders (10) keveset futott az idei szezonban, mert nem egyszerű számára ideális versenyt találni. A ló remek formában van, esélyes a győzelemre.

Val Royal (16) közel hat hónapot hagyott ki a téli meetinget követően, emiatt nagy öröm volt a felhozó vincennes-i versenyében elért harmadik helyezése. Szombaton pénzdíjas helyért küzdhet.

Uniflosa Bella (15) az idei évben javarészt gyepen versenyzett, ez látszódott meg az október 4-i futásán. A ló formában van és az extra hosszútáv is fekszik neki, így szombaton ott a helye az első öt között.

Alienor de Godrel (14) utolsó futása csalódás volt, de a verseny nem vett ki belőle sokat, hiszen már a futam elején elugrotta magát. A ló formában van, ezt szeptember 24-i győzelme is bizonyítja. A 4000 méter feletti táv sem okozhat számára gondot, pénzdíjas helyezést szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15.20-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!