Nincs péntek este Kincsem+ játék nélkül! Nyerj ma is akár 300 millió forintot a TUTI-val gyorsan és egyszerűen!

2017. 10. 20 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Péntek este szokásosan 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennyolc versenyló várja a startot, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig izgalmas, mindig tartogat meglepetéseket, szinte bármilyen befutási sorrend elképzelhető. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bakchich (16) – Beppe Am (6) – Flex Lane (11) – Emmett Brown (7) – Rocket Zet (5)

Bakchich (16) csodálatos győzelmet aratott október 6-án. A 25 méteres térhátrány miatt ezúttal várásra fogják hajtani, de ott a helye az első öt között.

Beppe Am (6) utolsó futását követően került Franciaországba. Hajtója, M. Abrivard még soha nem hajtotta versenyben, de a tréningben látottak alapján péntek este komolyan számolni kell vele.

Flex Lane (11) erős mezőnyökben futott az elmúlt hónapokban. Péntek este a 25 méteres hátrány is nehezíti feladatát, ennek ellenére is pénzdíjas helyen végezhet.

Emmett Brown (7) nagyszerűen mozgott Enghien-ben, remek harmadik helyezést is szerzett. A verseny nem vett ki belőle sokat és a hosszabb táv sem okozhat neki problémát, újabb pénzdíjat várhatunk tőle.

Rocket Zet (5) Enghien-ben csalódást okozott, péntek este sokkal jobb futására számítunk. Hajtója, Franck Nivard ismeri a lovat, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!